Ervaringen

 
"Ik kan je niet genoeg bedanken voor het kado dat je mij gegeven hebt met EMDR,
Ik ging zo ‘hemels’ bij je weg dat ik dingen vergat te zeggen
Je bent echt een kanjer in wat je doet met EMDR."

"Zeer waardevolle workshop teambuilding. De samenwerking verloopt nu veel meer als vanzelfsprekend, de band tussen collega's is versterkt"

"Rust, ruimte, meer energie, inspirerend, een verrijking, nieuwe inzichten, bewustwording"  Dit zijn de woorden die uit een workshop kennismaken met natuurcoaching en opruimen zwerfafval naar voren kwamen.

"Het coachtraject was prettig, op basis van gelijkwaardigheid met elkaar in gesprek gaan in de natuur. ik heb vooral geleerd om te accepteren wat er is en innerlijke rust te vinden." 
           

 "Na een aantal wandelsessies met Monic zie ik het leven weer positief in en is mijn zelfbeeld verbeterd. Ik heb vertrouwen in mijn toekomst. Monic luistert aandachtig, geeft de juiste feedback en hield mij een spiegel voor. Ik voelde gelijk veel rust en vertrouwen waardoor ik me veilig voelde om mijn persoonlijke verhaal te vertellen"

“Bijzondere workshop familieopstellingen in de natuur, waarbij de natuur zijn werk doet en er mooie inzichten bloot worden gelegd in een prachtig decor. Wow, een echte aanrader! “

“Echt een stap terug naar de oorsprong (natuur). Heel verrassend om met een paar eigen symbolen uit de natuur, zo snel tot nieuwe inzichten te komen en je rust weer te kunnen vinden”

“Mooie workshop in de natuur. Een ervaring met bijzondere inzichten. Weer een stap verder in mijn persoonlijke ontwikkeling”

“Inzichtelijke bijzondere workshop. De natuur laat je zien hoe je weer stil kan staan en dichterbij jezelf kan komen. Alles gaat weer stromen.”